Experimentează standardul german de calitate al coșurilor ceramice de fum HOCH!

   

În cazul în care îți dorești ca proiectul șemineului tău să fie unul rezistent și durabil, pe lângă expertiza unei echipe profesioniste de meșteri cu experiență în montajul a mii de șeminee în întreaga țară, ai nevoie și de materiale de calitate premium, mai ales în privința construcției celui mai important element dintr-un sistem de încălzire – coșul de fum.

   
default

Dacă te întrebi care este cea mai bună soluție de evacuare a fumului la ora actuală, disponibilă pe piața de specialitate, meșterii de la PEFOC – firmă din Sibiu, cu peste 20 de ani de experiență în comercializarea și montajul profesionist al soluțiilor alternative de încălzire – ne răspund că, varianta corectă se regăsește în gama premium de cos de fum ceramic HOCH Universal! 

Testat și certificat TUV la cele mai înalte standarde nemțești și cerințe europene din domeniu, de către Institutul German pentru Tehnologia Construcțiilor de la Berlin, HOCH este un kit complet cu șamotă la interior și manta de beton la exterior, compus din elemente modulare prefabricate. Asta înseamnă că tot ce ai nevoie pentru construcția coșului de fum este inclus în prețul setului. Coșul de fum Hoch reprezintă cea mai bună alternativă la clasicul horn zidit din cărămidă. Este o soluție fiabilă, o construcție sigură și trainică, pentru care se oferă o garanție de 30 de ani de la producător.

Sistemul de coș de fum ceramic HOCH este conceput pe baza celor mai bune exemple de tehnologie a coșului de fum german, cu experiență și tradiție îndelungate, oferind produse de cea mai înaltă calitate. Sistemul de coș ceramic va fi pregătit la o temperatură de aprox. 1.100 °C, ceea ce înseamnă că acestea, sunt deja „trecute prin foc” încă de dinainte de instalare. De asemenea, coșurile din ceramică sunt ecologice, pot fi reciclate și nu trebuie conectate la sistemele de protecție împotriva trăsnetelor. Mentenanța se face mult mai simplu și eficient, cu ajutorul unui arici curatat cos fum, disponibil în oferta meșterilor sibieni.

Principalele avantaje ale unui coș de fum ceramic HOCH:

  • este un sistem modern de evacuare al gazelor, pentru producerea căruia sunt utilizate tuburi ceramice testate TÜV de la renumitul producător german, HART Keramik, deținător al unei tradiții de peste 300 de ani de experiență în domeniu;
  • pentru că este un coș ceramic izolat, e gândit să poată fi construit, atât la exterior, cât și în interiorul casei, oferind siguranță la cel mai înalt nivel;
  • structura exterioară din beton, punctează la indicii de rezistență ai acestui sistem de evacuare, iar ceramica de calitate superioară de la interior, îl plasează cu ușurință în standardele europene dintre cele mai ridicate;
  • coșurile din ceramică nu ruginesc, sunt absolut rezistente la coroziune și abraziune, aspecte care le conferă o longevitate pe măsură și garanție de minimum 30 de ani;
  • coșul prefabricat universal HOCH este extrem de fiabil, fiind potrivit pentru combustibili solizi, lichizi și gazoși, incluzând lemn, cărbune, gaz, petrol sau peleți. 

Dacă dorești montajul profesional al unui coș de fum ceramic HOCH în România, contactează-i pe cei de la PEFOC pentru a-ți oferi cel mai bun și mai apropiat meseriaș din zona ta. Firma sibiană mai pune la dispoziție și un întreg univers de soluții de încălzire neconvenționale, la prețuri pentru fiecare buzunar. Începând de la gama completă de șeminee clasice, electrice, pe gaz sau peleți și până la modele gratare gradina, site-ul pefoc.ro vă așteaptă cu un catalog virtual de produse și accesorii dedicate universului termic, la prețuri accesibile, garanție și livrare gratuită în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here