EXCLUSIV. Perchezitii DNA la Politia Locala Bacau

2

Mai multe perchezitii DNA au avut loc in aceasta dimineata, la sediul Politiei Locale Bacau, din strada Ion Luca Caragiale , nr 2. Potrivit unor informatii – neconfirmate oficial – este vorba despre acuzatii de fals. Exista suspiciuni ca angajati din cadrul institutiei ar fi luat amenzi pe persoana fizica, pentru a-i proteja pe cei supusi controalelor.

Confirmam faptul ca s-au efectuat percheziții la sediul instituției noastre de către lucrători din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Bacău. Vom transmite un punct de vedere imediat ce vom avea mai multe informații.” ne-a transmis Oana Cojocaru – purtator de cuvant Politia Locala Bacau

Primaria Bacau nu a dorit sa comenteze subiectul pana la aceasta ora, desi Politia Locala se afla in subordinea primarului Viziteu:

Până în acest moment nu am primit nicio comunicare oficială din partea anchetatorilor. Vom transmite un punct de vedere imediat ce vom avea mai multe informații.” ne-a transmis Andreea Negru – Primaria Bacau

Politia Locala este condusa de Lucian Iftene, care a devenit director in 2019, dupa ce fostul sef a condus baut masina de serviciu si a provocat un accident rutier. Lucian Iftene este pensionar, fost angajat al Jandarmeriei si obtine atat venituri salariale cat si pensie.

Vom reveni cu informatii oficiale.

Lucian Iftene

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.