EXCLUSIV: Pedepse record pentru trei spargatori de locuinte din Bacau. „Capul” a primit 29 de ani de inchisoare

0

Magdalin Daniel ( fost Simion Daniel), NEDERI NECULAI si ZAMFIR COSMIN au primit pedepse record pentru zeci de furturi din locuinte, savarsite pe teritoriul judetului Bacau, in perioada 2015-2021.

Dosarul a fost trimis in instanta in anul 2021, acestia fiind acuzati de zeci de furturi din locuinte, toate la pont. Potrivit informatiilor noastre, cei trei au plecat din unele locuinte cu sume chiar si de 70-100.000 euro. Au fost trimisi de trei ori in judecata, de fiecare data pentru minim 10 furturi din locuinte.

Condamnari record pentru furt din locuinte

Magdalin Daniel ( fost Simion Daniel – Mun.Bacau) a fost condamnat la peste 29 de ani de inchisoare, potrivit sentintei date de Judecatoria Bacau:

În aplicarea Deciziei nr. XVIII/2007 a ÎCCJ, Secția Unică, art. 43 alin. (2) C. pen. adaugă aritmetic această pedeapsă la restul neexecutat de 276 zile și, în final, condamnă pe inculpatul MD la pedeapsa de 28 (douăzeci și opt) ani, 6 (șase) luni și 276 (douăsute șaptezeci și șase) zile închisoare, cu executare în regim de detenție.” se arata in decizia judecatorilor

Zamfir Cosmin, din Horgesti, a primit 7 ani jumatate iar Nederi Neculai (Municipiul Bacau) a primit 11 ani si jumatate.

In total, cei trei spargatori de locuinte au primit pedepse totale de aproape 50 de ani de inchisoare. Condamnarile nu sunt definitive si pot fi atacate cu apel.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.