EXCLUSIV. Luchian si Necula “arsi” de mana unui piroman politic

3

Un banner dispus de USL la intersectia de pe strada Energiei, infatisandu-i pe candidatii Cosmin Necula si Dragos Luchian, a fost incendiat in cursul noptii de marti spre miercuri. Incendiul a fost stins de lucratorii sectiei 2 Politie.

Surse apropiate USL dau de inteles ca focul ar fi fost pus de oameni din echipele PDL si PP-DD, cele doua partide conlucrand in campanie, pe anumite zone din municipiul Bacau.

Cosmin Necula, candidat USL in colegiul 2 deputati, a declarat pentru Bacau.net ca nu este surprins de reactia contracandidatilor si ca gestul probeaza disperarea unor politicieni care – in opinia lui Necula – “se pregatesc sa iasa din politica pe usa din dos”.

“Consider ca in 2012, modalitatile de expresie politica trebuie sa fie diferite de stilul adeseori grobian al contracandidatilor nostri. Asa cum in plan central cel mai mare impostor al Romaniei isi prezinta candidatii drept ingeri, asa cum PDL umbla ca lupul imbracat in blana de oaie, reprezentantii din Bacau ai acestor doua «clanuri» au ultimele zvacniri inainte de-a parasi politica pe usa din dos”, a afirmat Necula.

 

De cealalta parte, Dragos Luchian, candidat USL in colegiul 1 Senat, a declarant ca-i compatimeste pe cei care au incendiat bannerul electoral.

“Daca acesta este modul unora de a face campanie electorala eu ce mai pot sa zic? Ii compatimesc! Mai multe n-am ce sa comentez”, a spus Luchian.

Incidentul petrecut marti spre miercuri noaptea survine pe fondul unei linisti aparente in care s-a derulat prima jumatate de campanie electorala. Potrivit informatiilor date publicitatii de IPJ Bacau, pana pe 26 noiembrie s-au semnalat 9 posibile incalcari ale legii electorale, 8 dintre acestea consumandu-se in mediul rural si una in municipiul Bacau. Pentru scrutinul electoral din 9 decembrie, in judetul Bacau au fost mobilizati peste 1500 de politisti, jandarmi si lucratori ISU.

Comentarii

3 comentarii

  1. Cred ca nu este nici o indoiala ca USL-ul si le-a incendiat cu mana lor. Diversiunea este la ea acasa. Oricum aveau benere de 100 de ori mai multe decat toti ceilalti.

  2. Domnii Luchian si Necula nu au fost pana acum in Parlament, asa ca aceeasi Marie cu alta palarie este ARD-ul cu actualii sai candidati (spre ex.Popescu)care de fapt sunt camuflati ca un cameleon sub portocaliul PDL si sub Maria sa Basescu.

  3. nu trebuie sa fie neaparat un contracandidat sau o persoana pusa de un adversar politic sa faca acest gest. poate fi unul din alegatorii care s-au saturat de „aceeasi Marie cu alta palarie” indiferent de culoarea politica sau partidul din care sunt cei „arsi” sau optiunea politica a votantului.toti candidatii vand aceleasi gogosi la fiecare 4 ani. poate fi deci un gest de disperare fara culoare politica.

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.