Evenimente rutiere produse pe fondul neatenției la volan


Pe fondul neatenției la volan, Anca P., de 22 de ani, din comuna Palanca, care conducea un autoturismn pe DN 12A, în comuna Agăş, a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracţiune animală care circula regulamentar, răsturnându-se în şanţul de pe marginea drumului.

În urma impactului conducătoarea auto a fost transportată la Spitalul Moineşti pentru îngrijiri medicale, fiind necesară internarea acesteia. Celor doi conducători implicați în eveniment li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

• Pe fondul neatenției în conducere, Neculai A., de 72 de ani, din județul Dâmbovița, a pierdut controlul mopedului pe care îl conducea pe DN2– E85, în afara localității Nicolae Bălcescu, s-a dezechilibrat și a căzut șanțul de pe marginea părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămare corporală a mopedistului care a fost transportat la Spitalul Județean Bacău, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducatorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

• În seara zilei de 24.08.2011, Constantin C., de 43 ani, din comuna Odobești, conducea un autoturism pe strada Mioriței din Bacău, iar la executarea manevrei de mers înapoi nu s-a asigurat corespunzator și a intrat în coliziune cu un moped condus de Vasile C., de 62 de ani.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a mopedistului care a fost transportat la Spitalul Județean Bacău, pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.