eMAG deschide astazi, in mall, primul showroom din Bacau

eMAG va inaugura joi, 22 iulie, primul showroom din judetul Bacau. Acesta va fi amplasat in incinta Arena Mall, din strada Stefan cel mare. Băcăuanii vor beneficia de o experiență mai bună de cumpărături și vor putea descoperi la raft peste 700 de produse, dar și zone în care pot testa branduri cunoscute.

   
eMAG
eMAG

Ținem foarte mult la clienții noștri din Bacău și ne bucurăm să fim și mai aproape de ei, oferindu-le oportunitatea de a descoperi brandul eMAG și în offline, într-o locație situată chiar la ei în oraș. În showroom-ul pe care îl inaugurăm azi, clienții au posibilitatea de a discuta cu consultanții noștri specializați și de a vedea și testa produsele dorite, astfel încât să poată lua cea mai bună decizie de cumpărare. De asemenea, comenzile plasate online, pot fi ridicate și de aici, din showroom”, a declarat Dan Palage, director retail eMAG.

Cel de-al 28-lea showroom din rețeaua eMAG existentă în România, Bulgaria și Ungaria este situat la etajul 1 din Arena Mall Bacău și are o suprafață de 530 de metri pătrați. Showroom-ul este amenajat modern și beneficiază de un spațiu de depozitare organizat după un sistem eficient și inovator, care permite livrarea unei game variate de articole într-un timp foarte scurt. Mai mult, datorită modului de organizare și expunere a produselor, clienții vor putea identifica cu ușurință articolele pe care le caută.

În perioada 22 – 26 iulie 2021, clienții vor beneficia de reduceri speciale de până la 20%, disponibile doar în showroom, la produse precum electrocasnice mici și mari, produse de de îngrijire personală, aparate de aer condiționat și încălzire, telefoane mobile și tablete Samsung, accesorii pentru telefoane mobile și tablete A +, precum și la laptopurile Asus, HP și Acer.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here