Elevii „de 10”, premiati de Ministerul Educatiei cu recompense financiare

Cei trei elevi din Bacău care au luat medii de 10 (zece) la Evaluarea Naţională din această vară şi cei patru care au obţinut aceeaşi performanţă la examenul de Bacalaureat au primit, de la Ministerul Educaţiei, recompense financiare pentru reuşita lor.

   

Festivitatea de premiere a avut loc la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean, marţi, 14 septembrie 2021, o ceremonie la care au participat, alături de părinţii elevilor şi profesorii acestora, Tudoriţa Lungu, prefectul judeţului Bacău, prof. Ida Vlad, inspectorul şcolar general, prof. Lavinia Misăilă, inspector şcolar general adjunct, şi prof. Camelia Stamate, inspector şcolar general adjunct.

Inspectoratul Școlar a premiat, din nou, performanța. A premiat șapte dintre cei mai buni absolvenți ai școlii băcăuane, pe care întreaga comunitate îi apreciază. Sunt șapte tineri care au primit premii și diplome de excelență de 10, ca o recunoaștere a acestor rezultate excepționale. Determinarea să continue în viaţa voastră, dragii noştri absolvenţi, și astfel de reușite să vă însoțească peste tot. Ne dorim ca exemplul vostru să fie urmat de toţi elevii din școlile și colegiile noastre, iar anul viitor să avem mai mulți absolvenţi de 10.”, a transmis prof. Ida Vlad, inspector şcolar general.

Fiecare elev de 10 (zece) de la Evaluarea Naţională a primit câte 1.000 de lei, iar pentru rezultatele de la Bacalaureat, premiul a constat în 3.000 de lei pentru fiecare absolvent. Toţi au primit şi câte o diplomă de excelenţă din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Bacău. Cei trei elevi de 10 (zece) la Evaluarea Naţională 2021 sunt: Chifu Andrei-Rareş de la Colegiul Naţional „Gheorghe Vrănceanu” Bacău, Cochior Maria-Antonia de la Colegiul Naţional „Gheorghe Vrănceanu” Bacău şi Măgirescu Sofia-Maria, de la Colegiul Naţional „Ferdinand I” Bacău.Cei patru absolvenţi de 10 (zece) la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021, sunt: Bârzu Debora de la Colegiul Naţional de Artă „George Apostu” Bacău, Doliş Viviana de la Colegiul Naţional „Gheorghe Vrănceanu” Bacău, Plăcintă Mara de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” Bacău şi Tantoş Maria-Iuliana, de la Colegiul Naţional „Ferdinand I” Bacău.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here