Elevi depistati de politistii locali distrugand mobilierul urban din Parcul Cancicov

Publicitate

Marti, 06.11.2018, in jurul orei 10.25, in urma unei sesizari facute la Dispeceratul Politiei Locale a Municipiului Bacau, politistii locali din cadrul Compartimentului Interventie s-au deplasat in Parcul Cancicov unde un grup de tineri, ce se afla in foisorul amplasat langa locul de joaca, distrugeau elementele ce il imprejmuiesc.

Ajunsi la fata locului, colegii nostri au constat ca aspectele sesizate se confirma fiind identificate sapte persoane de sex masculin, elevi ai Colegiului Anghel Saligny, cu varste cuprinse intre 14 si 17 ani, ce savarsisera astfel de fapte. Acestia au fost condusi la sediul Politiei Locale in vederea legitimarii si intocmirii actelor procedurale ce se impun fiind predati ulterior unitatii scolare de care apartin.

Politia Locala a Municipiului Bacau doreste sa atraga atentia persoanelor care isi petrec timpul in parcurile din Municipiul Bacau ca au obligatia de a intretine mobilierul urban amplasat in aceste locatii dar si ordinea si curatenia in jur. De asemenea, cetatenii cu spirit civic ne pot semnala astfel de situatii din sfera de competenta la numarul de telefon 0234/986 disponibil 24/24.

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here