Eleva care a încercat să evadeze din cămin, coborând pe cearşafuri, a murit

0

Eleva de la Liceul “Anghel Saligny” din Bacau, care a încercat săptămâna trecută să evadeze din căminul în care era cazată, coborând de la etajul doi pe cearşafuri, a murit luni dimineaţă.

Doua fete cazate la caminul Liceului “Anghel Saligny” din Bacau au vrut sa evadeze saptamana din camin , pe fereastra de la etajul doi. Fetele au improvizat din cearsafuri o funie, pe care au incercat sa coboare.  Din nefericire, cearsafurile s-au dezlegat, iar una din fete a cazut de la cativa metri direct pe ciment. Eleva a ajuns in coma la spital.

Fetele au 14 ani şi 16 ani şi locuiesc în căminul Liceului “Anghel Saligny” din Bacău. Cum noaptea pedagogul închide palierele pentru ca elevii să nu iasă din cămin, fetele s-au gândit să evadeze ca să cumpere ţigări.

“Elevele au căzut de la etajul doi. Voiau să se ducă să cumpere ţigări de la moldoveni.Nu puteau să iaşă pe uşă pentru că palierul se încuie noaptea”, au declarat colegii fetelor.

Tinerele au legat câteva cearşafuri cu care voiau să coboare pe geam. Prima a reuşit să coboare, însă cealaltă a avut ghinion. Cearşafurile s-au dezlegat, iar ea a căzut direct pe ciment. Colega ei a sunat la 112 şi a chemat salvarea. Când a văzut că prietena ei e în stare gravă, a făcut atac de panică şi a fost dusă cu o ambulanţă la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.