Elev din Bacau, dat in urmarire nationala dupa ce a disparut in conditii suspecte

0

andrei_cobuz

Un elev din Bacau, olimpic la informatica, a disparut in conditii suspecte, miercuri, 2 aprilie.
Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, disparitia lui Andrei Cobuz, elev in clasa a XI-a la Colegiul National „Vasile Alecsandri” Bacau, a fost anuntata de catre parinti in cursul noptii de miercuri, dupa ce adolescentul nu a mai revenit la domiciliu, transmite Mediafax.

Parintii le-au spus politistilor ca si-au vazut fiul ultima data in ziua disparitiei, atunci cand a plecat de acasa in jurul orei 13.30, fara bani sau alte bunuri asupra sa.

„Tanarul este cunoscut ca o persoana foarte linistita, care nu avea devieri de comportament si care nu a creat pana acum probleme parintilor. Conform procedurii, elevul a fost dat in urmarire nationala, politistii bacauani desfasurand, totodata, cercetari pentru a stabili in ce conditii a disparut tanarul, in vederea identificarii acestuia”, a declarat vineri, pentru Mediafax, responsabilul mass-media din cadrul Politiei Judetene Bacau, Mariuca Samson.

„La momentul dispariției, băiatul cu o constituție atletică de 1,75 metri înăltime, aproximativ 75 kilograme, cu păr castaniu, tuns scurt, ochi căprui, purta pantaloni de culoare albastră și încălțat cu pantofi sport negri”, declară ag. princ. Mariuca Samson, purtătoru de cuvânt al IPJ Bacău.

olimpic_disparut

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.