Edu.ro si Ministerul Educatiei

0

Este de plans. Dupa ce ca Ministerul Educatiei este condus de un personaj care apare in ziare pentru diverse gafe (vezi cuvantul „coleg” gen neutru : link , vezi gafa 2 etc) si nu pentru vreo realizare, astazi asistam neputinciosi la afisarea rezultatelor pe un site care nu functioneaza : edu.ro.

Rezultatele de la bacalaureat 2011 Bacau trebuie afisate pana in ora 16 pe site-ul oficial al Ministerului Educatiei edu.ro. Din pacate, se repeta ca in fiecare an aceeasi poveste: SITE-UL NU FUNCTIONEAZA! De aproximativ 2 ore nu se poate accesa nici o pagina si elevii nu-si pot afla rezultatele.

Oare cat ar costa un server care sa reziste 2 zile pe an, la Evaluarile Nationale si la Bacalaureat, pentru ca elevii din Judetul Bacau si nu numai, sa-si poate afla notele cand se afiseaza si nu dupa 1 zi sau cine stie cand? Banuiesc ca foarte mult, altfel nu-mi explic cum aceste neplaceri apar in fiecare an de atata timp.

Mai bine nu ar mai spune ca le afiseaza pe site sa se stie una si buna, toti sa mearga la aviziere si sa nu mai stea cu ochii-n monitoare ore in sir poate-o merge candva…

REZULTATE BACALAUREAT 2011 BACAU


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.