Echipa de copii a Sporting Club Vaslui a câștigat ediția a III-a a Cupei Mărțișorul TNT

0

14 echipe de copii, din cele mai importante orașe ale Moldovei, s-au „bătut”, în week-end, pentru Cupa Mărțișorul la minifotbal. Ajuns la a treia ediție, turneul a fost organizat – ca de fiecare dată – la baza TNT (cartierul CFR din Bacău). Trofeul pus în joc a fost adjudecat de echipa de copii a Sporting Club (SC) Vaslui. Orașul Bacău a fost reprezentat în competiție de echipa de copii a Asociației Sportive TNT, sub conducerea fostului echipier al FCM Bacău, Florin Ganea. 

TNT Bc - echipa copiiAjunsă la a treia ediție, Cupa Mărțișorul la minifotbal, organizată de baza sportivă TNT, a adunat la startul său 14 echipe numărând 140 de copii – fotbaliști. Reunind cele mai importante orașe din regiunea Moldovei – între acestea Iași, Bacău, Piatra Neamț, Focșani sau Galați – evenimentul sportiv s-a dovedit un succes, consolidând în peisajul local eforturile Asociației Sportive TNT în direcția construirii unei noi perspective fotbalul juvenil.

Turneul a fost adjudecat, la mare bătaie, de echipa de copii a Sporting Club Vaslui (foto mare), clubul deținut de omul de afaceri Adrian Porumboiu. Pe locul doi s-a clasat clubul ieșean Didi Junior, podiumul fiind întregit de LPS Piatra Neamț. Prezență meritorie în turneul „de acasă”, echipa de copii a Asociației Sportive TNT a ratat la mustață podiumul. Antrenată de Florin Ganea (foto), fost echipier al clubului fanion FCM Bacău, echipa de pitici a TNT s-a prezentat onorabil într-o cupă marcată de prezența unor echipe cu o medie de vârstă mult mai mare.

„Am învins echipe bine pregătite în acest turneu ca Oțelul Galați, Sporting Focșani sau LPS Piatra Neamț. Cu acești copii am avut o muncă importantă și nu e întâmplător că avem astăzi vitrina plină cu trofee, noi fiind un club total privat. Ne propunem să dezvoltăm în viitor această asociație. Vrem să facem un teren mare de fotbal în vecinătatea bazei TNT și să dezvoltăm echipa de copii. Trebuie lucrat cu copiii, de la bază, lucrat de la A la Z, pentru a construi un viitor sigur mișcării fotbalistice din Bacău”, a declarat pentru Bacau.NET Florin Ganea.

Într-un mesaj postat pe contul de Facebook, dezvoltatorul bazei sportive TNT – Daniel Rusu – a susținut că TNT a devenit un pol TNT - sut poartape harta mișcării minifotbal în județul Bacău și nu numai. „La aceasta a 3 a editie a Cupei s-au inscris 14 echipe cu 140 de jucatori,multe echipe cu renume au rezervat participarea cu mult timp inainte. Pe data de 8 Martie se va da startul la editia a 3 a a Cupei -grupa 2004, cu participarea a 14 echipe. Clubul TNT Sport prin turneele organizate si scoala de fotbal ramane in continuare principalul pol de manifestare sportiva de minifotbal din judetul Bacau. Pe noi ne onoreaza si ne respecta cluburi fanion din tara,parintii copiilor iubesc si onoreaza munca clubului. Nu asteptam recunoasterea unora,pentru ca noi le dorim sa realizeze ce facem noi si dupa ce au muncit ,atunci pot sa faca comentarii. Acum sunt doar povestitori”, a consemnat Rusu pe contul său (vezi AICI).

În ultimii ani, clubul sportiv TNT s-a remarcat prin organizarea mai multor turnee fotbalistice pentru echipele de copii și juniori. La cupele organizate de clubul băcăuan au participat echipe importante din țară, mărturie stând inclusiv participarea la Cupa Mărțișorul, unde s-au întrecut echipe de copii aparținând unor cluburi de primă mărime în peisajul mișcării fotbalistice din țară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.