Echipa Bacau.NET, prestație decentă la semimaratonul din cadrul festivalului „Bucurie în Mișcare”

0

echipa bacau net marathonEchipa portalului de știri Bacau.NET s-a clasat pe locul 9, din 18 echipe participante, la semimaratonul organizat duminică dimineața în cadrul festivalului „Bucurie în Mișcare”. Proba sportivă a presupus acoperirea a 21 de kilometri, pe un traseu imaginat de organizatori între statuia lui Ștefan cel Mare, hotelul Decebal, pasajul subteran Oituz-Gușe, Centrul de Afaceri și retur. În total, 5 km pentru fiecare tur parcurs, cei 21 de km ai semimaratonului însumând 4 astfel de tururi.

Proba pe echipa a semimaratonului a presupus înscrierea de echipe cu câte 4 participanți, fiecare urmând să acopere un tur din cele 4 programate. Spre deosebire de alte echipe, Bacau.NET a adus doar 2 concurenți la start, aceștia parcurgând în ștafetă câte 10,5 km. Timpul obținut a fost de 1 ora, 49 de minute și 31 de secunde. Primul semimaraton organizat în Bacău a fost câștigat la fotofinish de 3 sportivi (atleți) departajeți de câteva zecimi de secundă: Corneschi Alexandru (1h:15:40.8), Onofrei Andrei (1h:15:41.0) si Mandiuc Iustin (1h:15:42.1). La echipe s-a impus Stafeta Politiei, care a castigat cu timpul de 1h:26:22.3, urmata de Parasutisti (1h:29:20.1) si echipa Clubului Sportiv Scolar Bacau (1h:31:10.6). 

Semimaratonul, organizat de Fundația Comunitară Bacău, a încheiat un week-end plin de sport. Întins pe 3 zile, festivalul „Bucurie în Mișcare”, organizat de Asociația 11even (Cluj Napoca) și Fundația Comunitară, a însemnat zeci de probe din cele mai diverse ramuri sportive la care au participat sute de băcăuani, cu precădere amatori. În ciuda vremii capricioase, evenimentul s-a derulat în bune condiții în sala Colegiului Național „Ștefan cel Mare” (Pedagogic), proba regină de duminică dimineața desfășurându-se în condiții meteo optime. Scopul festivalului sportiv a vizat susținerea organizării unei tabere de vară („Creatori de viitor”), la care vor participa 65 de tineri cu performanțe școlare deosebite. Festivalul s-a încheiat cu tractarea unui camion MAN pe o distanță de 20 de metri.

Vezi mai multe imagini AICI

 

 

 

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.