Dupa spargerile din weekend, prefectul Bogdanel cere mai multe patrule mixte in oras

3

Luni, prefectul Lucian Bogdanel a convocat sefii din Politie, Jandarmerie si Politie Locala, intr-o sedinta de lucru in care s-au dezbatut evenimentele din weekend si solutiile pentru evitarea unor astfel de situatii pe viitor. Va reamintim ca in acest weekend, 13 masini au fost sparte de un tanar, in zona Narcisa. Politistii s-au mobilizat si in doar cateva ore l-au identificat pe autor.

Prefectul Bogdanel le-a cerut sefilor de institutii sa creasca numarul de patrule mixte din Municipiul Bacau :

In această dimineață am avut o şedință de lucru cu reprezentanții structurilor din Ministerul Afacerilor Interne, Romania (Poliție, Jandarmerie) şi cu cei din Poliția Locală a Municipiului Bacău, în care am solicitat intensificarea prezenței patrulelor mixte în oraş, precum şi prioritizarea măsurilor de ordine & siguranță publică în funcție de zonele criminogene din municipiu. Este nefiresc ca acțiunile instituțiilor de forță să fie, mai mereu, o urmare a unor evenimente nefaste, nu un efort conjugat de preîntâmpinare a producerii respectivelor evenimente! Îmi doresc mai puțină reactivitate şi mai multă implicare activă a lucrătorilor din instituțiile amintite, laolaltă cu Poliția Locală a Mun. Bacău care dispune de un număr suficient de angajați (şi un buget îndestulător!) pentru a veni în sprijinul real al colegilor din MAI. În acest sens, am emis un Ordin de Prefect ce are ca obiectiv creşterea prezenței lucrătorilor de ordine şi siguranță publică pe stradă, concomitent cu desemnarea Inspectoratului de Poliție Județean Bacău ca integrator al acțiunilor mixte care se vor desfăşura.” a transmis prefectul Lucian Bogdanel

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

3 comentarii

  1. politia locala,nationala si jandarmeria..pepiniera specialilor si a scuzelor continue.
    trebuie scosi in suturi din masini si trimisi la pas prin oras,asa faci preventie nu cu pitipoane si cocalari in uniforma hlinzidu-se cu telefonul in mana prin masini.

  2. Subscriu. În zona politia vine doar la pont sa dea amenzi la parcarea pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Și când vin dau amenzi și fac poze prin selecție, ca na, nu au voie sa deranjeze jmecherii.

  3. Poate va gândiți sa trimiteți o patrula din asta pe care nu o vezi niciodată și prin zona Lidl și Dedeman pe Abatorului, unde sunt 3 indivizi boschetari care fără nici o exagerare, trag de portierele mașinilor și tot fără nici o exagerare ajung sa agreseze femei sau tineri pentru a-i determina sa le dea bani. Mergeți pe Abatorului la Dedeman și vb cu băieții de la Supraveghere dacă într-adevăr vă pasă.
    Poate are cineva urechi sa audă.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.