Dumitru Sechelariu a vorbit despre Bacalaureat

0

Dumitru Sechelariu , fostul primar al orasului Bacau,a acordat un interviu pentru ziarul Gandul in care a vorbit despre baiatul sau , Doru Sechelariu , care a dat anul acesta bacul si despre rezultatele de la bacalaureat de anul acesta. Baiatul sau a luat bacalaureatul cu nota 8.2.

„Anul acesta n-a mai mers la niciun campionat, a stat si s-a pregatit pentru examene timp de sase luni. Nu i-am luat meditatori si nici nu l-am presat sa învete, pentru ca nu mai era cazul. A învatat întotdeauna bine si e un tip matur pentru vârsta lui, stie si singur ce are de facut”, a declarat Dumitru Sechelariu pentru Gandul

Fostul primar de Bacau considera ca rata mica de promovabilitate este de bun augur, semn ca nu se mai copie la bacalaureat:

„Sincer, si eu îmi aduc aminte când am dat Bac-ul si era destul de greu, nu ca în ultimii ani. Prea multe persoane termina liceul, în ziua de azi, apoi devin studenti la facultati private si se strecoara în functii pe care nu le merita. Cum au ajuns studenti, Dumnezeu sa ma ierte…”, a spus Sechelariu.

Dumitru Sechelariu a declarat ca fiul sau, Doru, nu va primi nicio recompensa pentru ca a trecut bacalaureatul:

„Nu a primit recompensa nici la majorat, nu va primi nici acum, la Bac. El a avut parte de sprijinul familiei toata viata, l-am ajutat sa participe la curse, faptul ca are rezultate bune la studii este o recompensa în sine. Oricum, el nu asteapta recompense, face ce trebuie sa faca pentru el însusi”, a mai spus Sechelariu.

 

Sursa : Gandul.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.