Dumitru Sechelariu a fost achitat in dosarul „Sutu – Transport Public”

0

Dumitru Sechelariu, patronul Tranport Public, a fost achitat in dosarul ce viza o presupusa tentativa de influentare a unor judecatori ai Curtii de Apel Bacau. Dosarul a fost deschis in urma cu 2 ani si jumatate, cand directorul de atunci de la Transport Public, Iuliean Sutu, a fost arestat. Acesta fusese acuzat ca ar fi incercat sa obtina prin mita o solutie favorabil intr-un litigiu derulat de firma de transport cu Primaria Bacau.

Iulean Sutu a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare :
„Solutie: În temeiul art.6 ind.1 alin.1 din Lg.78/2000 condamnă inculpatul ŞUTU IULIEAN, la pedeapsa de 2 ani închisoare.”

„Judecatorii au fost foarte aproape de adevar. Sunt nevinovat si asa am fost de la inceputul acestui proces. Organele judiciare au fost duse in eroare de niste inregistrari care s-au dovedit a fi neautentice”, a afirmat Sutu.

Dumitru Sechelariu a fost achitat :

„Dumitru Sechelariu a fost achitat in temeiul art. 11, punct 2, alin. 1, raportat la art. 10 litera d din Codul de Procedura Penala. Este o solutie corecta pe care a dat-o instanta. Ne asteptam la aceasta solutie inca de la inceput. Dupa doi ani si aproape jumatate, am incheiat acest prim ciclu procesual. Este o solutie, repet, corecta, iar acum asteptam motivarea ei”, a declarat Dragos Soare, avocatul lui Sechelariu pentru ziarul Desteptarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.