Dumitru Buzatu, exclus din PSD, dupa ce a fost prins in flagrant de DNA. Europarlamentarul Dragos Benea, interimar la PSD Vaslui

0

Dragos Benea, interimar la PSD Vaslui. Europarlamentarul va coordona activitatea organizatiei

Sambata dimineata, Biroul National PSD s-a reunit pentru a cere excluderea lui Dumitru Buzatu din partid, dupa ce acesta a fost retinut de DNA pentru luare de mita. Dumitru Buzatu este presedintele CJ Vaslui si detina sefia organizatiei PSD Vaslui.

Conform informatiilor aparute in presa centrala, europarlamentarul Dragos Benea va prelua functia de presedinte interimar la PSD Vaslui.

De asemenea, în cadrul ședinței PSD a fost suspendată din partid și soția lui Buzatu, senatoarea Gabriela Crețu, iar fiul lor, Tudor Buzatu ar fi demisionat din funcția de secretar de stat.

Pe toată lumea a șocat ceea ce a făcut. Nu ne așteptam. Sunt ferm convins că afectează orice act de corupție. Cred că reacția PSD a fost cea corectă. Mă bucură că instituțiile funcționează independent. Niciodată nu am comentat decizia unui magistrat„, a spus premierul și președintele PSD.

Dumitru Buzatu, prins in flagrant de DNA in timp ce primea mita 1,25 milioane lei

Buzatu a fost dus la audieri în zorii zilei, după percheziţiile care au avut loc la locuinţa sa din comuna Ştefan cel Mare, județul Vaslui. Buzatu a fost prins vineri seara în timp ce primea 1,25 milioane de lei mită pentru a ajuta o companie să obţină un contract.

Conform surselor citate de Vremea Nouă, este vorba despre o mită dată pentru continuarea drumului strategic Bârlad – Laza – Codăești, un drum a cărui valoare totală de execuție depășește 222.000.000 lei


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.