Dubla crima in Italia. De ce ar fi fost ucise cele doua femei din Bacau


Doua femei din Racaciuni au avut un sfarsit tragic in Italia. Este vorba despre o mama si fiica ei de 47, respectiv 22 ani. Mama era casatorita de peste 20 de ani cu un italian. Toti locuiau intr-o vila din Italia ( provincia Treviso, regiunea Veneto din Italia ). În vila în care a avut loc dubla crimă se afla şi băiatul pe care românca îl avea cu italianul. Adolescentul are 17 ani şi dormea în momentul tragediei.

Totul ar fi pornit de la locuinta unde traiau victimele. Italianul si romanca se aflau in proces de divort. Femeia si fiica ei se temeau ca vor fi alungate din casa, iar italianul se temea ca va pierde imobilul construit pentru a trai impreuna.

Bărbatul a luat arma pe care o avea în casă și le-a împușcat pe cele două în bucătărie. Mai întâi a ucis-o pe fiica sa vitregă, apoi pe soție. A mers apoi la un bar din apropiere, de unde a sunat la poliție. Carabinierii au fost alertați și de vecinii care au auzit împușcăturile. Italianul a fost ridicat din bar, cărăra le-a povestit cum s-au derulat lucrurile. A fost la o închisoare de maximă siguranță, sub acuzația de omucidere multiplă. Cei doi erau căsătoriți de 20 de ani, dar în ultimii doi ani relația lor s-a deteriorat, motiv pentru care au și intentat procesul de divorț. În ultima perioadă, femeia a depus maimulte plângeri împotriva lui, acuzându-l că este violent.” se arata intr-un articol observator.news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.