Drum de 2 milioane euro, inaugurat in Dofteana. Ivancea: „Creste potentialul zonei mai ales din perspectiva dezvoltarii turistice”

0

Comuna Dofteana din județul Bacău primește o nouă șansă de dezvoltare datorita unei investiții de aproximativ 2 milioane de euro. Acest proiect a fost realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Bacău, în parteneriat cu Consiliul Local Dofteana, și promite să aducă beneficii semnificative comunității locale.

Obiectivul de investiții facilitează conexiunea rutieră ( sat Seaca – drum DN12A) cu un drum important din județ şi, totodată, creşte potențialul zonei mai ales din perspectiva dezvoltării turistice (dar nu numai!). De asemenea, prin proiectul derulat de Apele Române Siret, pe o lungime de aproximativ 1500 ml s-au executat lucrări de recalibrare a albiei râului Trotuș şi consolidare a malurilor, prin realizarea de gabioane pe mai mult de 800 de metri liniari. 70 de gospodării de pe malurile a două cursuri de apă – Trotuş & Dofteana – sunt de acum protejate în eventualitatea producerii de inundații. Dofteana este o comunitate portdrapel în județul #Bacău şi mă bucur că aportul CJ în dezvoltarea acestei unități administrativ-teritoriale este unul determinat şi, mai ales, concret sub aspectul rezultatelor!” a transmis Valentin Ivancea – presedinte CJ Bacau

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.