Drept la replica pentru Primarul Lucian Viziteu in legatura cu articolul ”Primarul Viziteu cere daune de 100.000 lei de la un jurnalist de la Ziarul de Bacau”


Primarul Municipiului Bacau, Lucian Viziteu, ne-a solicitat un drept la replica in urma aparitiei articolului ”Primarul Viziteu cere daune de 100.000 lei de la un jurnalist de la Ziarul de Bacau. Edilul spune ca i s-a adus atingere imaginii si demnitatii”.

Publicam integral raspunsul primarului :

Din păcate, o parte a mass-mediei băcăuane a preluat eronat o informație prin care se induce ideea că aș fi dat în judecată un ziarist sau un ziar online. Total fals.
Vreau să se știe că am acționat în instanță o persoană (nu un jurnalist sau un cotidian), care pe o pagină personală, a publicat în mod continuu texte jignitoare și defăimătoare la adresa mea.
Reiterez că sunt un susținător al comunicării făcută în interesul comunității, corect și obiectiv, respect mass-media și reprezentanții acesteia. Accept ironiile și aluziile care nu aduc atingere demnității umane, însă dați-mi voie să cred că totul are o limită
.” a transmis primarul Viziteu

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.