Dragos Luchian: „Il felicit pe Cosmin Necula, noul primar al Bacaului”

0

Senatorul Dragos Luchian a publicat un mesaj pe pagina de Facebook, in care il felicita pe Cosmin Necula pentru victorie:

„Vreau sa multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine,celor cu care am lucrat si care au crezut in mine si in proiectul meu pentru Bacau.Pe parcursul ultimelor sase luni,am avut ocazia sa cunosc oameni minunati,pe care m-am simtit onorat sa-i reprezint si carora vreau sa le multumesc pentru votul pe care mi l-au acordat.
De asemenea,am avut bucuria sa lucrez alaturi de tineri care mi-au dat incredere ca viitorul orasului nostru este pe maini bune.Catre ei se ducmultumirile si recunostinta mea! Entuziasmul lor a fost molipsitor! Sa-i vezi atat de implicati si atat de convinsi ca munca lor este importanta pentru transformarea unui oras,nu avea cum sa nu-ti dea putere. Ei au fost sufletul echipei mele si suflul ei! Sunt mandru ca i-am avut alaturi si sunt convins ca,impreuna,putem face lucruri importante pentru viitorul lor. O merita din plin!
Dar,trebuie sa constientizam ca traim intr-un regim democratic si,in democratie,majoritatea este cea care hotaraste. Il felicit pe Cosmin Necula,noul primar al Bacaului,si sper ca va reusi sa lucreze in folosul orasului nostru!
De astazi,viata isi reia cursul normal! De acum,nu mai suntem adversari politici sau de alta natura,ci cetateni ai Bacaului care lupta ca orasul lor sa fie locul pe care ni-l dorim cu totii!

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.