Dragos Benea: „Spolierea românilor, prin facturi umflate artificial, trebuie să se termine ACUM”

Europarlamentarul PSD, Dragos Benea, a anuntat ca PSD va propune 3 masuri, pe termen scurt, astfel incat preturile la energie si gaz sa fie stopate :

   

„În atenția lui „Superman” de tinichea și a „suflului nou” de la PNL care se roagă să se încheie congresul mai repede: SOLUȚIILE PSD PENTRU PLAFONAREA PREȚURILOR LA GAZE ȘI ENERGIE! Spolierea românilor, prin facturi umflate artificial, trebuie să se termine ACUM, înainte ca iarna să le întoarcă pe dos buzunarele și să le consume și ultimele economii.

Soluția pe termen scurt propusă de PSD este una de bun simț, fundamentată pe interesul general, nu pe cel particular al unor speculanți din piața energiei. Atrag atenția că și alte state europene au acționat deja în direcția menținerii sub control a prețurilor & tarifelor, pe o piață mai volatilă ca niciodată și distorsionată de diverși „binevoitori”. În linii generale, măsurile pe care le propunem vizează:

1. Plafonarea prețurilor la nivelul mediei tarifelor pe ultimele 6 luni;

2. Statul va suporta 50% din scumpirea rezultată în facturile oamenilor;

3. Profiturile uriașe ale producătorilor de energie și gaze vor fi echitabil impozitate.

Sunt propuneri realiste și pragmatice, care au în considerare nu doar explozia prețurilor la energie și gaze, ci mai ales deteriorarea vizibilă a economiei, scumpirea accentuată a alimentelor, moneda euro ajunsă la 5 lei și datoria publică la peste 50%. Acesta e costul împovărător al ciolaniadei din PNL și USR, unde găștile care se luptă orbește pentru putere i-au pus pe ultimul loc pe români, ajunși cu un picior în groapă „mulțumită” catastrofalei guvernări de dreapta.” a spus europarlamentarul Benea

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here