Dragos Benea: „Sper că IPJ Bacău va ancheta fraudarea alegerilor locale, evocată de Palăr în precipitata sa intervenție din 29 septembrie”

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Dragos Benea cere IPJ sa ancheteze desfasurarea alegerilor locale dupa afirmatia fostului presedinte PNL Bacau, Ionel Palar:

Palăr nu a înțeles nici până astăzi că el nu a decis niciodată nimic, fiind doar beneficiarul unor decizii asumate de alții (Stavarache, Antonescu, Gorghiu, Orban), concretizate – pentru el – în cele 4 mandate de parlamentar: 16 ani în Camera Deputaților, în care Palăr nu a făcut nimic pentru băcăuani.

Decizia de a nu mai candida a fost luată tot de alții, probabil cei din conducerea centrală a PNL, care au realizat că nu mai e cazul să muncească pentru propășirea politică a lui Palăr și cadorisirea sa cu un nejustificat al cincilea mandat. Dacă ar fi fost după mintea sa, Ionel ar fi candidat din nou – nu putea priva PNL Bacău de vasta sa experiență parlamentară, acumulată în cele 4 mandate anterioare.

În final, măștile au căzut și-n PNL Bacău, iar Palăr a fost tras pe linie moartă ca un tren ruginit dus la casare. Sper că IPJ Bacău va ancheta fraudarea alegerilor locale, evocată de Palăr în precipitata sa intervenție din 29 septembrie, pentru că afirmațiile sale șocante nu pot rămâne fără consecințe.” a spus Benea

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here