Dragos Benea nu vrea alegeri locale in aceasta toamna : „Dilema societății românești nu cred că este organizarea alegerilor”

Presedintele PSD Bacau, Dragos Benea, a spus ca prioritar in aceste vremuri este sanatate romanilor nu alegerile locale. Europarlamentarul a precizat ca in timpul starii de alerta, urgenta este lupta impotriva pandemiei, in spitale, la sectiile ATI si infectioase :

„Săptămâna a început și se încheie cu discuții despre organizarea alegerilor și desemnarea candidaților, ca și cum principala preocupare a românilor ar fi votul, nu sănătatea. În acest context, vreau să aduc câteva precizări vizavi de pozițiile exprimate în cadrul CExN al PSD de joi, 30 iulie:

M-am abținut la votul pentru organizarea congresului PSD în data de 22 august pentru că eu cred că atâta timp cât România se află sub stare de alertă, în plină pandemie, organizarea congresului nu este o urgență. Urgența este lupta împotriva pandemiei, în spitale, la secțiile ATI sau de Infecțioase.

Dilema societății românești nu cred că este organizarea alegerilor, chiar dacă PNL insistă mult cu acest subiect. Dacă PNL se va decide, în final, pentru organizarea alegerilor, PSD Bacău va alinia la startul campaniei electorale cea mai bună garnitură de candidați posibilă.

Am considerat, în contextul pandemiei, că prioritățile sunt altele decât precampania și campania electorală (adică tipăritul de afișe și panouri pe sume exorbitante). În ultimii 4 ani, am arătat că ne ținem de cuvânt și proiectele realizate în Bacău vorbesc pentru noi!” a spus Dragos Benea

 

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here