Dragos Benea dupa sedinta cu scantei de la CJ : „N-au înțeles să facă front comun pentru lupta împotriva Covid19, pentru sănătatea băcăuană sau pentru banii europeni atrași de DGASPC”

Presedintele PSD Bacau, Dragos Benea, a organizat o conferinta de presa imediat dupa sedinta cu scandal de la CJ, unde dupa 5 ore nu s-a reusit sa se voteze nici macar comisia de numarat voturile. Sedinta a fost incheiata, urmand a se anunta in curand o „noua runda” pentru votul vicepresedintilor de CJ.

Benea a acuzat noua coalitie de opozite ca nu vor un consilier judetean din partea PSD in comisia de numarare a voturilor, pentru a „invalida unele voturi” :

„Alianța” din Consiliul Județean, formată din PNL – USR/PLUS – ALDE – PMP – Pro România, a înțeles să se coalizeze pentru doi „foști”, Necula și Vreme, trimiși acasă de electorat la locale; fripturiștii n-au înțeles să facă front comun pentru lupta împotriva Covid19, pentru sănătatea băcăuană și proiectele de dezvoltare ale județului sau pentru banii europeni atrași de DGASPC care așteaptă aprobarea CJ.

S-au făcut luntre și punte pentru ca politicianul cu 30 de ani vechime Vreme, fost deputat și ministru, fără nicio realizare pentru județul Bacău & habarnistul Necula, o glumă de fost primar care a făcut praf orașul Bacău, să aibă un loc de muncă la CJ după ce electoratul i-a invalidat net pe ambii (pe Necula cu vot anti de peste 80 la sută).

Deși spun că au 19 voturi, fripturiștii au apelat astăzi la tot felul de tertipuri pentru că nu sunt siguri pe aceste voturi: și-au pozat voturile, au adus pixuri colorate pentru a marca distinctiv buletinele de vot, s-au abținut de la vot, sfârșind prin a părăsi plenul ședinței CJ, tocmai pentru că nici ei nu au încredere unii în alții! Ba, mai mult, au refuzat ca în comisia de numărare a voturilor pentru stabilirea vicepreședinților să fie prezent și un membru din partea PSD, partid care totuși a câștigat președinția CJ cu 25.000 de voturi avans și alte 17 mandate de consilieri; un simplu membru PSD contra celor 5 puși de fripturiști, mă întreb oare de ce le este frică?

Nu cumva pentru că vor să fure la numărătoare (invalidând unele voturi, de exemplu), pentru că nu au siguranța propriilor voturi, iar asta s-ar vedea? ❗️ Până și „cavalerii dreptății” de la USR/PLUS, care în campanie ne explicau că nu e bine cu penali în funcții publice și că Necula e cel mai slab primar de la Revoluție încoace, s-au încolonat cu cele 3 voturi ale lor la trenulețul care ar fi trebuit să-l ducă, azi, pe inculpatul Necula în funcția de vicepreședinte al CJ.

Cum e, domnilor de la USR/PLUS, cu penalul Necula sau ruginitul Vreme? Nu mai doriți „fără penali”? Nu vă mai doriți oameni noi în funcții publice? E limpede că pentru USR/PLUS, ca și pentru PNL, principiile și penalii există doar în campanie și iau forma barbologiei electorale; după campanie, penalii sunt buni de instalat în sinecuri bănoase, deși electoratul i-a trimis de fapt acasă, tocmai pentru că au dus totul de râpă și nu au făcut nimic.” a spus Benea

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here