Dragos Benea, dupa demisia directorului CRAB: „Realitatea se va vedea în momentul în care, în contextul unei avarii, rezerva va trebui să livreze apă băcăuanilor la capacitatea maximă, conform contractului”


Presedintele PSD Bacau, Dragos Benea, a reactionat imediat dupa demisia directorului CRAB, Nina Chiper. Benea ii acuza pe fostul si actualul primar, impreuna cu constructorul Branpis pentru situatia in care se afla Bacaul – cu privire la rezerva de apa.

Datorăm telenovela realizării/recepționării „Rezervei de apă” tuturor matrapazlâcurilor, compromisurilor şi concesiilor în lanț făcute de ultimii doi primari ai Bacăului, Necula & Viziteu, precum şi unui constructor al cărui nume nici nu-l mai pomenesc – am atras suficient atenția în privința incapacității sale tehnice vizibile cu ochiul liber! Consilierii locali PSD au votat rațional ca obiectivul de investiții să fie preluat de operatorul de utilități, după ce conducerea CRAB – care nu a fost ivitată în şedințele precedente ale CL, deşi s-a cerut acest lucru în repetate rânduri – a dat explicațiile de rigoare. Clare şi cuprinzătoare.

Sper ca membrii comisiei de predare – primire a obiectivului să fie mai responsabili decât cei care, direct interesați, au semnat recepția acestei lucrări, având soții angajate prin Primărie. Dincolo de orice declarație pe acest subiect – mai mult sau mai puțin fundamentată (Chiper) sau politizată (Viziteu) – realitatea se va vedea în momentul în care, în contextul unei eventuale avarii la aducțiunea Valea Uzului, rezerva va trebui să livreze apă băcăuanilor la capacitatea maximă, conform contractului!

Spun aceste lucruri acum, ca să nu mai avem discuții atunci când, „consternați”, vom sesiza că apa nu va ajunge mai sus de etajul 1, deşi cei responsabili (Primărie, constructor, ISC) au zis – în cor – că rezerva este perfect funcțională şi o lucrare conformă din punct de vedere tehnic.” a declarat Dragos Benea – presedinte PSD Bacau

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.