Dragos Benea, dupa ce Partia Nemira a trecut la Primaria Slanic: „În cei 8 ani de funcționare sub administrarea CJ, pârtia a fost un veritabil motor de dezvoltare a turismului în zonă”


De la 1 Aprilie, Partia de schi „Nemira” va trece de la CJ Bacau in administrarea Primariei Slanic Moldova. Proiectul a fost facut in urma cu 8 ani, de Consiliul Judetean Bacau prin Fonduri Europene. Investitia a costat aproximativ 6 milioane de euro:

Pârtia de schi Nemira – investiție finanțată cu fonduri europene pentru care am avut, de la bun început, un ataşament particular – parcurge, începând de la 1 aprilie, o nouă etapă în existența sa. După 5 ani de monitorizare post-implementare, aşa cum se întâmplă cu toate proiectele a căror realizare presupune finanțări europene, pârtia va fi transferată din patrimoniul Județului Bacāu în cel al stațiunii Slănic Moldova, după ce Consiliul Județean a aprobat o hotărâre în acest sens, însuşită – ulterior – de aleşii locali slăniceni.

În cei 8 ani de funcționare sub administrarea CJ, pârtia a fost un veritabil motor de dezvoltare a turismului în zonă: aproape 120.000 de turişti plătitori au accesat serviciile telescaunului & pârtiei, încasările totale depăşind suma de 3,25 milioane lei. Începând cu aprilie, stațiunea Slănic Moldova preia un obiectiv a cărui construire a costat 5,7 milioane euro, fonduri UE atrase de CJ, şi care poate fi un catalizator al evoluției comunității slănicene în ansamblul ei.

Toate „soluțiile” & sfaturile „binevoitoare” în materie de dezvoltare a turismului – pe care le-am tot primit de la cei care au ratat, în 2020, preşedinția CJ Bacău – pot fi de-acum cu succes implementate de administrația liberală de la Slănic Moldova, odată cu trecerea pârtiei de schi în administrarea acesteia!” a precizat Benea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.