Dragos Benea, despre candidatii Valentin Ivancea si Cristina Pravat: „Alti candidati nu am avut niciodata in calcul”

2

In conferinta de presa de la depunerea candidaturilor pentru Consiliul Judetean Bacau, presedintele PSD Bacau, Dragos Benea a fost intrebat daca social-democratii au luat in calcul si alte candidaturi, in afara de cele doua : Ivancea si Pravat.

Benea a explicat ca PSD Bacau nu a negociat cu alte partide si nu a luat in calcul sa puna alti candidati pentru cele doua functii – de primar si presdinte CJ Bacau – decat pe cei doi candidati care si-au depus deja si candidaturile :

Niciodata in forurile statutare ale PSD Bacau nu s-a discutat aceasta candidatura, ca atare orice trimitere aluziva a respectivului (ref. Sergiu Sechelariu) sau a altcuiva la acest subiect o respingem cu vehementa. Niciodata nu s-a luat in calcul o alta candidatura.

Se vorbeste cu echivoc pe acest subiect, PSD Bacau si-a nominalizat candidatii in ianuarie 2024 – cand se prefigura scenariul comasatelor. Atunci au fost anuntati si doamna Pravat si domnul Ivancea, alti candidati nu am avut. Ca sa fim corecti, candidatura domnului Ivancea a fost anuntat la municipala PSD Bacau, in octombrie 2022 si este expresia felului in care PSD priveste municipiul Bacau si primaria Bacau trimitand un presedinte de CJ Bacau cu rezultate.” a transmis Dragos Benea

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.