Dragos Benea cheama bacauanii la vot si acuza PNL ca „a luat totul, inchizand scoli, biserici, piete si HoReCa”

Presedintele PSD Bacau, Dragos Benea, a sustinut joi ultima conferinta de presa inainte de alegerile parlamentare de duminica, in care a facut un apel la bacauani sa iasa si sa voteze impotriva PNL, un partid care „a luat totul şi a închis şcoli, biserici, piețe, afaceri HoReCa, a umplut țara de măşti medicale neconforme” :

La ultima conferință de presă dinaintea alegerilor am lansat un apel către băcăuani să vină la vot pentru că doar cu ajutorul lor putem să reducem ponderea în Parlament a PNL, toxicul partid de guvernământ care ne-a luat totul şi a închis şcoli, biserici, piețe, afaceri HoReCa, a umplut țara de măşti medicale neconforme, a adus la Bacău un cort neconform şi nefuncțional pe post de aşa-zis spital.

Noi nu ne-am dorit aceste alegeri: condițiile medicale sunt vitrege dar, în final, iresponsabilitatea PNL – care tot anul s-a gândit la alegeri, nu la sănătatea românilor – trebuie acum aspru taxată la vot! Am convingerea că PSD Bacău are cea mai bună echipă de candidați, o echipă care va continua să se țină de cuvânt față de județul Bacău şi locuitorii săi.

Vor fi partide şi candidați care, după 6 decembrie, nu îi vor mai băga în seamă pe băcăuani şi vor dispărea în anonimat aşa cum au apărut. Îi rog pe băcăuani să conştientizeze acest fapt şi să nu-şi irosească propriul vot pe formațiuni aflate în pragul dispariției sau candidați invalidați masiv la alegerile locale. O listă poate că trece în plan secundar calitățile oamenilor prezenți pe ea, dar noi venim în fața băcăuanilor cu o garnitură de candidați care s-au calificat în carierele lor înainte de a se regăsi pe lista PSD Bacău. Am investit multă încredere în această listă şi astăzi pot afirma că e prima campanie electorală în care echipa, nu liderul, este cea care a tras şi s-a impus. Avem nevoie de un Parlament coerent, cu 3-4 formațiuni politice validate de vot, nu de un Parlament înțesat de „balamale” politice care toamna sunt la putere/guvernare, iar primăvara în opoziție, în funcție de cum le dictează măruntele interese politice.” a spus Benea

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here