Dragos Benea: „Cei 5000 de inşi înghesuiți la Romexpo – cu nerespectarea flagrantă a regulilor de distanțare – nu se fac, oare, vinovați de zădărnicirea combaterii pandemiei, în plin val 4, cu Bucureştiul sărind, binişor, de 3 la mie rată de infectare?”

Europarlamentarul Dragos Benea ii acuza pe liberali de ipocrizie, avand in vedere ca astazi, sambata, 25 septembrie, acestia se vor intalni intr-un numar mare pentru a-si vota presedintele. Evenimentul strange 5.000 de liberali din intreaga tara, care se vor intalni intr-un spatiu inchis, la Romexpo. Bucurestiul a trecut de 4 – rata de infectie, fiind in scenariul rosu.

   

Benea spune ca din tot acest „festival al democratiei”, pierzatorii siguri vor fi romanii – ingropati de guvernarea PNL in saracie si incertitudinea zilei de maine :

Răsuflați uşurați!”Festivalul democrației” îşi stabileşte, în sfârşit, campionul național la penelism! Așa cum implora Flutur, „suflul nou” din PNL, Providența s-a înduplecat și a pus capăt „festivalului democrației” care se încheie triumfal, în această sâmbătă, cu un „vanghelion” politic în toată regula, la care participă 5000 de delegați, aduși din toate colțurile țării.

Timpul s-a oprit în loc; o țară întreagă îşi ține respirația şi aşteaptă – cu sufletul la gură – să vadă cine e „Unsul”, cine câştigă finala campionatului național de penelism transmisă, în direct, la TV. Cine pierde, o ştim: ROMÂNII, îngropați de guvernarea PNL în sărăcie şi incertitudinea zilei de mâine.

Dar cei 5000 de inşi înghesuiți la Romexpo – cu nerespectarea flagrantă a regulilor de distanțare – nu se fac, oare, vinovați de zădărnicirea combaterii pandemiei, în plin val 4, cu Bucureştiul sărind, binişor, de 3 la mie rată de infectare? Sau, pentru că-s penelişti, sunt ocoliți de rigorile şi restricțiile valabile pentru toți ceilalți?

Sunt semne că ceata de fecheței ambulanți, trimisă de PNL Bacău să îngroaşe rândurile servilismului la congres, ar fi votat deja, în conformitate cu indicațiile trasate de duplicitarul Fechet, care l-a vândut pe Orban cât ai zice… Cîțu: drept răsplată, i s-a gasit un post de „vice” pe probleme de mediu, din care îşi poate desăvârși opera începută în 2020, când – în tandem cu „Tablă” Alexe la Min. Mediului – săritorul Fechet a semnat pentru certificatele verzi în schimbul cărora „prietenul bun” Alexe şi-a primit tabla.” a spus Benea

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here