Dragos Benea : A7 va branşa Moldova la trenul dezvoltării şi va asigura condițiile pentru reducerea decalajelor ce ne separă de vestul țării (FOTO)

0

Premierul Marcel Ciolacu, impreuna cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu s-au deplasat intr-o vizita de lucru pe santierul Autostrazii A7 Bacau – Focsani, in dreptul localitatii Adjud. La eveniment au participat europarlamentarul Dragos Benea, presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea si prefectul Lucian Bogdanel dar si parteneri din PNL.

Potrivit informatiilor furnizate de Grindeanu, in acest an se vor finaliza sigur doua tronsoane din Ploiesti – Buzau si doua din Buzau – Focsani. Totusi, Umbrarescu a declarat ca va incerca sa finalizeze intreg tronsonul Buzau – Focsani pana la finalul lui 2024.

Dragos Benea a precizat ca Autostrada Moldovei A7 va bransa Moldova la trenul dezvoltarii:

A7 va branşa Moldova la trenul dezvoltării şi va asigura condițiile pentru reducerea decalajelor ce ne separă de vestul țării. Alături de premierul Marcel Ciolacu şi ministrul Sorin Grindeanu am fost în proximitatea Adjudului unde, cel mai serios constructor de drumuri din România – Umbrărescu – lucrează în ritm alert pe lotul Domneşti Târg – Răcăciuni, din autostrada Focşani – Bacău, unde gradul fizic de implementare trece de 30%. E un proiect de infrastructură majoră care va fi coloana vertebrală a regiunii noastre şi mă bucur că Guvernul Ciolacu implementează eficient fondurile europene din PNRR şi realizează visul unei întregi regiuni: acela de a avea o autostradă.” a declarat europarlamentarul Dragos Benea

Presedintele CJ Bacau si cel mai probabil – viitorul candidat la primaria Municipiului Bacau – Valentin Ivancea a spus ca aceasta autostrada va duce la dezvoltarea regiunii, fiind rezultat al bunei guvernari PSD-PNL:

Autostrada Moldovei este catalizatorul principal pentru dezvoltarea regiunii, rezultat al eforturilor și implicării actualei guvernări, PSD- PNL, un deziderat al regiunii noastre devine realitate. În cadrul vizitei efectuate astăzi, pe A7 „Autostrada Moldovei”, în zona municipiului Adjud, de către Prim-ministrul Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu– Ministrul Transporturilor, au fost reliefați pașii parcurși pentru finalizarea acestui tronson și apreciată implicarea constructorului băcăuan- UMB- care dovedește, și de această dată, capacitatea sa de implementare corectă & rapidă a proiectelor de infrastructură. Pentru dezvoltare, infrastructura este esențială, iar A7 va reuși să catalizeze, în Moldova, proiecte de investiții majore, cu impact direct asupra acestei zone a țării.” a precizat Ivancea

Prefectul Bogdanel a precizat ca lucrarile la Autostrada Moldovei se desfasoara intr-un ritm alert, gradul fizic pentru sectorul Focsani – Bacau fiind de 30%:

A7 AutostradaMoldovei va branşa regiunea Nord-Est la trenul dezvoltării şi va asigura condițiile pentru reducerea decalajelor ce ne separă de vestul țării. În imediata vecinătate a județului Bacău, la Adjud, lucrările de pe lotul Domneşti Târg – Răcăciuni [din sectorul Focşani – Bacău] se desfăşoară în ritm alert, gradul fizic de implementare fiind de 30%.” a adaugat prefectul de Bacau – Lucian Bogdanel


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.