Dragos Benea a devenit vicepresedinte al Comisiei REGI din Parlamentul European

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Dragos Benea a devenit vicepresedinte al Comisiei REGI din Parlamentul European. Din comisie mai fac parte si Corina Cretu (membru al comisiei, dar fost comisar pe portofoliul dezvoltare regionala), Cristian Ghinea (Renew, al doilea vice roman) si Mircea Hava (PPE).

Comisia pentru Dezvoltare Regionala (REGI) este cea care va colabora cu comisarul regional pentru dezvoltare regionala. Comisarul regional pentru dezvoltare va administra bine-cunoscutul POIM – programul operational de infrastructura mare (prin intermediul caruia sunt finantate cele mai importante proiecte in tara noastra).

Benea a declarat ca isi doreste sa „propulseze” cat mai rapid autostrada care sa lege Moldova de Transilvania, Moldova de Vestul Europei :

„Nu eu fac centura Bacaului sau Aeroportul asa cum nu voi face nici viitoarea autostrada A13, pentru simplul motiv ca nu lucrez nici pe buldozer, nici in alt sector al santierului. DAR demararea si finalizarea acestor proiecte pe fonduri europene nu poate fi desprinsa – din punct de vedere politic – de PSD si eforturile guvernarii PSD.” se arata intr-o postare a europarlamentarului Dragos Benea

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here