Dragos Benea : 40% vot intr-un judet diversificat este un rezultat bun, insa putea fi si mai bun. Totusi, ne-am reconfirmat statutul de cea mai puternica organizatie politica din judet, diferenta dintre doamna Pravat si candidatul PNL fiind uriasa

5

Marti, la sediul PSD Bacau, a avut loc o conferinta de presa la care au participat presedintele PSD Bacau, Dragos Benea si senatorul PSD de Bacau, Cristina Pravat – viitor presedinte de CJ Bacau.

Presedintele PSD Bacau, Dragos Benea, s-a declarat nemultumit de rezultatele obtine, cu toate ca in unele localitati a avut si surprize placute. Benea a vorbit si despre rezultatul din Municipiul Bacau, unde Valentin Ivancea s-a clasat pe locul al doilea:

De la bun început va spun ca nu sunt rezultatele pe care organizatia PSD si le-a dorit. Ne-am propus să câștigăm mai multe mandate în Consiliul Județean, cât și in competiția pentru primării din județul Bacău. Am pierdut 2 primarii și avem acum 61 de primari, comparativ cu 63, acum 4 ani. Vestea bună este scorul obținut la Consiliul Județean – doamna Pravăț a reusit sa obtina 100.000 de voturi, deși numărul de mandate este mai mic cu două față de data trecută. Cristina Pravăț a obținut 40% din voturi pe numele său și 35% vot politic.

Primarii din Onești și Târgu Ocna au obținut peste 50% din voturi, iar la Buhuși am obținut aproape 50%. Proiectul Onesti – Jilcu-Neghina – a funcționat foarte bine, iar electoratul a validat realizările de acolo. Există o diferență mare de voturi între PSD și PNL, la judet – aproape 28.000 de voturi, cu toate ca activistii PNL au raspandit zvonuri ca lupta e echilibrata. PSD nu a facut figuratie la alegerile locale, in toate cele 93 de localitati am venit cu candidați buni, pentru a schimba în bine viața cetățenilor din zona.” a precizat Dragos Benea

40% vot intr-un judet diversificat este un rezultatul bun insa putea fi si mai bun. Totusi, ne-am reconfirmat statutul de cea mai puternica organizatie politica din judet, diferenta dintre doamna Pravat si candidatul PNL fiind uriasa, de peste 28.000 de voturi. ” a mai spus Benea

Dragos Benea a vorbit si despre infrangerea suferita in Municipiul Bacau:

In municipiul Bacau a fost o campanie intre primarul in functie si o echipa completa PSD, am argumentat-o de atatea ori, bacauanii au avut o alternativa, pe care nu au validat-o. Au validat ce s-a intamplat in Municipiul Bacau in acesti 4 ani. In CL, exista toate premisele sa se repete scenariul din ultimii 4 ani, total ineficient. A fost si un concurs, care e mai liberal, fel de fel de actori veniti de pe la Bucuresti, fel de fel de sustineri. Electoratul are intotdeauna dreptate.

Campania la municipiu a fost sufocantă şi parazitată de tot felul de „actanți”, încât un eveniment semnificativ – semnarea electronică a unui contract de 600 milioane euro pentru sistemul de apă şi canalizare din județ – nu a putut fi transmis în spațiul public aşa cum poate ar fi fost firesc. Închei prin a sublinia că, în ultimii 6 ani, noi, la PSD la municipiu nu am avut niciun suspect în funcție publică, niciun om care să fi trecut pe la parchete şi să se întoarcă de acolo cu diverse calități sau incriminări în dosare penale.” a mai explicat Benea, referindu-se la sustinerea pe care a facut-o PNL Bacau pentru Viziteu, desi se afla in alianta cu PSD, la municipiu

Dragos Benea a mai precizat ca liberalii bacauani au dat „lovituri sub centura”, desi se aflau intr-o alianta politica.

In Municipiul Bacau, PSD va avea 5 mandate de consilieri locali: Lucian Bogdanel, Gigi Candet, Ana Maria Egarmin, Dan Bitire si Neculai Valcu.

Cristina Pravat a reusit sa castige presedintia CJ Bacau fiind votata de 100.000 de bacauani. La consiliul judetean, PSD a obtinut 85.000 de voturi si va avea 16 mandate(impreuna cu Cristina Pravat). Mandatul de presedinte CJ Bacau va fi preluat in toamna:

Vreau să transmit mulțumiri. Nu aș fi ajuns aici dacă cei 100.000 de băcăuani nu ar fi acordat votul lor pentru Consiliul Județean. Trebuie să mulțumesc și celor din Municipiul Bacău care au considerat că această echipă merită locul 1. După cum știți, PSD a obținut locul 1 în județul Bacău dar si in Municipiul Bacau – pentru Consiliul Județean și pentru președinția CJ. Voi pune în slujba dumneavoastră energia și priceperea mea pentru a livra Județului și Municipiului Bacău investiții, nu vorbe și studii de fezabilitate.” a precizat Cristina Pravat

5 COMENTARII

  1. bacauanii au votat un om care nu a facut nimic 4 ani..pt cateva trotuare..asta e nivelul nostru,nu meritam mai mult.nici un proiect major pt bacau in 4 ani,nici macar pistele finalizate.

    • Si iluminatii , cei 40% care au votat psd, au votat un partid care ce a facut timp de 35 ani cat au avut si au CJ ?!?…Adica nimic nu e depins de ei ?
      Asa e, asta e nivelul „nostru” :)))

  2. Nu ati obtinut nimic!… ati furat pentru ca asta este tot ce stiti sa faceti!… dar lucrurile vor sta total diferit de acum incolo pentru ca o sa trebuiasca sa intelegeti ca sunteti in slujba comunitatii si nu invers!… si ma indoiesc ca voi puteti intelege asta sau orice altceva!… oricum va sugerez sa mai cititi o data legile care va pot fi opozabile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.