Dragnea anunță reorganizarea PSD: „Suntem noi sau nu continuatorii comunismului?”

0

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a precizat ca nu va candida la sefia partidului, ca il sustine pe Victor Ponta, dar si ca a existat o tema careia social-democratii nu i-au acordat atentie – faptul ca PSD ar fi continuatorii comunismului.

Vicepremierul lasa sa se inteleaga ca un congres al partidului ar putea fi organizat chiar in urmatoarele saptamani. „Marea majoritate a presedintilor de filiale si inclusiv eu sustinem ca Congresul (PSD – n.r.) ar trebui sa se finalizeze in acest an. PSD sa fie la inceputul unui nou an cu toate procedurile statutare indeplinite pentru a incepe o reconstructie atat doctrinara, cat si din punct de vedere al organizarii. E nepermis pentru un partid in 2014 sa nu aiba o comunicare constanta foarte bine organizata cu tinerii si retelele sociale”, a spus Dragnea, duminica seara, la Antena 3.

Acesta a facut, in continuare, legatura intre tinerii care au votat impotriva PSD si faptul ca partidul a fost considerat ca ar fi continuatorul comunismului. „O tema careia nu i-am acordat atentie: suntem noi sau nu continuatorii comunismului? Pentru ca ceea ce m-a mahnit cel mai mult pe mine a fost acuzatia de comunisti. Eu nu am fost membru de partid, Victor Ponta nu a fost membru PCR. Si, cu toate astea, noi am lasat sa se sedimenteze ideea ca noi suntem comunisti. Ceea ce e total fals. Numai ca nu e suficient sa nu fii, este important sa si demonstrezi. A fost o categorie importanta de tineri care au venit sa voteze impotriva noastra”, a mai afirmat presedintele executiv al PSD.

Nu in ultimul rand, Liviu Dragnea a subliniat ca il sustine in continuare pe Victor Ponta la conducerea partidului si ca nu va candida pentru a-i lua locul, la Congresul PSD: „Nu mai candidez la sefia PSD. Am spus de la inceput ca sunt solidar cu Victor Ponta si daca va castiga, dar si daca va pierde. Raman in continuare cu el si il sustin la conducerea partidului daca vom avea congres”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.