Doua evenimente dedicate tinerilor, la finalul acestei saptamani

La finalul acestei saptamani, mai exact sambata, 21 aprilie, incepand cu ora 11:00 vor avea loc doua evenimente dedicate tinerilor din Bacau.

De la ora 11:00, va avea loc evenimentul intitulat „Tânărul de azi, adultul de mâine – Educaţie Juridică” – eveniment ce are ca tema „educatia juridica”, sub egida Capitalei Tineretului din România, la care va participa domnul Judecător Dr. Cristi Danileț – judecător Acesta va prezenta noua lui carte „Legea pe înţelesului tinerilor” ce conţine noțiuni juridice esențiale și necesare atât pentru tineri cât şi pentru adulţii preocupaţi de drepturile lor.

Evenimentul are loc la Universitatea George Bacovia din Bacau, intre orele 11:00 si 13:00.

Al doilea eveniment, „Tinerii în Viziunea Companiilor”, va avea loc intre orele 14:00 si 16:00.

„Ne dorim ca orasul Bacau sa creasca si sa devina o plaja de oportunitati pentru tinerii din liceele si facultatile orasului Bacau dar si pentru tinerii deja angajati. Pentru acest demers, reprezentantii unor companii de success din Bacau dar si a unor institutii de la nivel national, relevante si sectorului de tineret, vin sa ne povesteasca cum au reusit si ce profil de angajat urmaresc companiile de astazi. Vor fi cateva minute pline de informatii utile atat noua cat si celor care doresc sa dezvolte afaceri in orasul nostru. Invitatii, alaturi de institutiile direct interesate, isi doresc ca tinerii sa ramana, sa creasca si sa se dezvolte intr-un oras care are nevoie de noi, tinerii, acum mai mult ca oricand.

Evenimentul este impartit in doua sesiuni. Prima sesiune consta in aproximativ 100 de minute de cuvinte alese, expuse de catre speakerii invitati, iar a doua parte consta intr-o sesiune de 45 minute in care ai ocazia sa aprofundezi diferite arii de interes cu unul dintre vorbitorii tai preferati.” au declarat organizatorii evenimentului

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here