Doua case au luat foc, in judetul Bacau

0

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă din comuna Filipești

            În cursul zilei de luni, 29 ianuarie a.c., pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în comuna Filipești, sat Onișcani, în urma unui apel primit pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 care anunța producerea unui incendiu.

            Pentru gestionarea operativă a situației de urgență, la locul indicat s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul ISUJ Bacău și ISUJ Neamț, respectiv trei autospeciale de stingere.

            La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului locuinței pe o suprafață de aproximativ 150 mp, fiind lichidat de pompierii militari în limitele găsite.

            Din cercetările efectuate la fața locului, cauza probabilă de producere a incendiului este coșul/burlanul de fum defect sau necurățat.

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodărie din comuna Gioseni

            În cursul zilei de ieri, 29 ianuarie a.c., Garda de Intervenție a Detașamentului de Pompieri Bacău a fost solicitată să intervină în comuna Gioseni, sat Gioseni, pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă de locuit și un adăpost de animale.

            La locul indicat, s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere, încadrate cu 10 pompieri. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată, la nivelul casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 80 mp și la nivelul unui adăpost de animale, pe o suprafață de aproximativ 12 mp, fiind lichidat în limitele găsite.

             Din cercetările efectuate la fața locului, cauza probabilă de producere a incendiului este coșul/burlanul de fum defect sau necurățat.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.