Doua benzinarii SOCAR in Bacau

0

Vineri,  11 aprilieSOCAR deschide cea de-a doua benzinărie în oraşul Bacău, pe strada Neculce. Investiţia totală a noii benzinării se ridică la 950.000 euro.

Începând de vineri, 11 aprilie, clienţii se pot bucura de un spaţiu de 950 de metri pătraţi care include două pompe de alimentare cu carburant. Persoanele care vor opri la noua staţie din Bacău au la dispoziţie produse tradiţionale azere oferite de Cafe Nar. Aici, fiecare îşi poate reîncărca bateriile cu un suc natural de rodii sau cu o cafea la nisip. Pentru orientarea în trafic sunt puse la dispoziţie info-chioşcuri digitale. De asemenea, un serviciu în sprijinul clienţilor sunt şi tabletele cu conexiune internet.

“Aşa cum am anunţat încă de la începutul anului, avem planuri ambiţioase privind extinderea staţiilor de alimentare SOCAR în România, în 2014. Bacău este un oraş important pentru noi şi de aceea am decis să creştem investiţia prin deschiderea unei noi benzinării. Suntem extrem de mulţumiţi că ne-am creat deja clienţi fideli care apreciază produsele şi serviciile noastre, în special calitatea carburanţilor,” a declarat Hamza Karimov, CEO SOCAR România.

Investiţiile companiei ajung astfel la suma de aproximativ 2 milioane euro în oraşul Bacău în doar câteva luni. Pentru cele două staţii de alimentare, SOCAR a creat un număr de 24 locuri de muncă. Prima benzinărie din Bacău a fost deschisă în luna februarie, pe strada Republicii.

În acest moment, SOCAR deţine staţii de alimentare în judeţele: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov şi Cluj.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.