Doua asociatii din Bacau impreuna cu Arhiepiscopia Romanului și Bacăului vor construi o casa pentru o familie care si-a pierdut locuinta intr-un incendiu

0

ASCOR Bacău și Asociația „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” Hârja, alături de Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, derulează campania caritabilă „Împreună ridicăm o casă” pentru a ajuta o familie la construirea unei case noi.

În seara zilei de 17 septembrie 2022, casa familiei Negru dintr-un sat ce aparține protopopiatului Bacău a ars în totalitate, întreaga familie rămânând fără un acoperiș deasupra capului.

Tinerii voluntari s-au implicat în strângerea de fonduri pentru a ajuta familia. Casa a fost demolată complet iar lucrările de construire au început la finalul lunii noiembrie. Astăzi, fundația este turnată și zidurile sunt ridicate, următorul pas fiind construirea acoperișului.

Persoanele doritoare de a dona pentru construirea locuinței, o pot face prin platforma umanitară a Sectorului Social-Filantropic și Misionar: „Ajutăm împreună!”.

Sursă: basilica.ro

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.