Dosarul Microsoft: Deputatii au decis ridicarea imunitatii lui Valerian Vreme

Deputaţii au decis luni, 13 octombrie, prin vot secret incuviintarea solicitarii procurorilor privind începerea urmăririi penale pe numele fostului ministru al Comunicaţiilor, Valerian Vreme. Acesta este suspectat de abuz în serviciu în dosarul Microsoft.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, cu 17 voturi pentru, unul împotrivă și o abținere, ridicarea imunităţii fostului ministru Valerian Vreme.  Deputatul declara, marţi, după ce a fost audiat, de către deputaţii juriști, că acuzaţia procurorilor DNA este de abuz în serviciu şi se referă doar la HG 460, care, însă, nu a fost semnată de el, potrivit Mediafax.

”Acuzaţia este de abuz în serviciu şi se referă doar la HG 460, care nu a fost semnată de mine, e semnată undeva în 2009. Eu am semnat doar actul subsecvent care are absolut toate avizele şi toate analizele de specialitate. (…) Deci eu nu sunt acuzat, ci pur şi simplu solicitarea este pentru începerea urmăririi penale. Sper că colegii mei au înţeles foarte bine, inclusiv cum s-a derulat încheierea acelui act subsecvent şi decizia o vor lua în cunoştinţă de cauză”, preciza Valerian Vreme.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentA intrat cu mopedul în curtea unei bătrâne, accidentând-o
Articolul urmatorN. Bănicioiu (Min. Sănătății), stupefiat de șantierul de la Spitalul Municipal: „S-a pus carul înaintea boilor. E făcut anapoda”

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.