DOSARUL MEDIAPRO: 32 de persoane, URMĂRITE PENAL pentru un prejudiciu de 6 MILIOANE LEI

0

DOSARUL MEDIAPRO. 32 de persoane care au deţinut funcţii de conducere şi actuali angajaţi ai MEDIAPRO sunt urmărite penal, fiind suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul se ridică la aproximativ 6 milioane de lei

În cursul lunii decembrie 2014, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a început urmărirea penală faţă de 32 de persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.

La data de 04.12.2014, procurori din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti efectuează un număr de 41 de percheziţii în Bucureşti, judeţele Dâmboviţa, Ilfov, Argeş şi Brăila la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice.

Prejudiciul produs bugetului de stat se ridică la suma de aproximativ 6 milioane de lei, reprezentând TVA şi impozit pe profit.

Suma totală spălată prin circuitul evazionist se ridică la aproximativ 15 milioane de lei. În cauză s-au emis 27 mandate de aducere, informează Parchetul.

Sursa: realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.