Dosare penale pentru trei barbati care au provocat incendii de vegetatie


     La data de 26 martie a.c., polițiștii Secției 3 Rurală Onești au fost sesizați, prin 112, despre faptul că, pe raza comunei Bârsănești a izbucnit un incendiu de vegetație.

         La fața locului, polițiștii au constatat că incendiul se manifesta sub forma mai multor focare, pe o suprafață de aproximativ 4 hectare, distrugând doi stâlpi de lemn, de electricitate.

       Echipajele de pompieri au intervenit, împreună cu voluntari și au lichidat incendiul.

       Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, terenul aparține unui localnic, de 69 de ani, care ar fi efectuat activități de curățenie a terenului.

       Polițiștii au deschis dosar penal în care efectuează cerectări pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

——————-

         La data de 24 martie a.c., un bărbat de 70 de ani, din comuna Izvoru Berheciului ar fi dat foc vegetației uscate din apropierea locuinței, izbucnind un incendiu care s-a propagat la imobilul acestuia, fiind arși 70 de m.p de acoperiș.

         La fața locului, au intervenit echipajele de pompierii care au lichidat incendiul.

         Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal în care efectuează cerectări pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

————-

        La data de 23 martie a.c., polițiștii din Huruiești au fost sesizați despre faptul că, pe un teren cultivat cu pomi fructiferi a izbucnit un incendiu.

       Au intervenit la fața locului pompierii care au stins incendiul.

       Din cercetări, s-a stabilit că, incendiul ar fi pornit de pe un teren din grădina locuinței unui bărbat de 76 de ani, care ar fi dat foc la vegetația uscată. Focul ulterior, s-a propagat pe terenurile cultivate cu pomi fructiferi.

       Bărbatul este cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a unui bun, săvârșită prin incendiere, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.