Doru Vinca, candidat PMP la Primăria Orasului Buhuși : „Nu va fi ușor să reconstruim, însă sunt sigur că împreună cu voi vom reuși să aducem orașul Buhuși pe drumul pe care ni-l dorim cu toții”

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Doru Vinca, candidat PMP la Primaria Orasului Buhusi, a transmis un mesaj buhusenilor prin care si-a prezentat intentia de a  participa la alegerile locale din acest an si planurile sale in legatura cu administratia locala.

Redam mesajul integral :

„Doresc să vă anunț că am decis să mă implic direct și să-mi depun candidatura pentru funcția de Primar al Orașului Buhuși. Sunt Doru Vinca, economist și voi candida la alegerile locale din acest an, din partea Partidului Mișcarea Populară. De-a lungul anilor am lucrat în domeniul bancar, iar acum sunt expert în proiecte pe Fondurile Europene, desfășurându-mi activitatea la Agenția de Finanțare a Investițiilor Rurale.

Doru Vinca
Candidat PMP la Primaria Orasului Buhusi

Mulți dintre voi mă cunoașteți, însă alții vor avea ocazia în următoarea perioadă. După cum știți, întotdeauna am criticat modul în care s-a făcut administrație în orașul nostru, însă acum, lucrurile par a fi scăpate de sub control. Orașul Buhuși este confiscat de PSD de zeci de ani, iar realizările pur și simplu nu există. La fel ca dumneavoastră, locuiesc în acest oraș și în fiecare zi observ o degradare continuă. Din afară este imposibil să schimbi ceva, așadar am hotărât că este momentul să mă implic direct.

În ultimii 20 de ani, orașul Buhuși a fost confiscat de o grupare care a folosit banul public în interes personal – cei doi primari au condamnat locuitorii orașului Buhuși la sărăcie și subdezvoltare. Înțeleg buhușenii dezamăgiți de întreaga clasă politică, dar consider că e timpul să facem ceva dacă vrem ca acest oraș să devină atractiv pentru copii, părinți și bunici.

Sunt un om de acțiune și cred că este momentul schimbării întregii administrații. Lipsa investițiilor, a atragerii fondurilor europene și cheltuirea nejustificată și iresponsabilă a banului public au făcut din orașul Buhuși un loc prăfuit și trist. După 20 de ani, acest tip de administrație trebuie să dispară. Au avut tot timpul să demonstreze că pot redresa orașul însă administrația făcută de ei a fost doar în folos personal și nicidecum pentru buhușeni.

În următoarea perioadă vă voi prezenta ideile și proiectele mele pentru orașul Buhuși, cu care îmi doresc să vă conving că orașul pe care-l numim “acasă” are șansa de a se schimba în bine. Buhușenii nu-și doresc proiecte imposibile – comunitatea noastră vrea infrastructură, apă si zone verzi – siguranță și respect pentru banul public – lucruri care lipsesc cu desăvârșire.

Consider că este esențială comunicarea dintre primărie și cetățean, astfel încât să putem răspunde cât mai prompt nevoilor buhușenilor. Competența unui primar este direct proporțională cu abilitatea sa de a genera proiecte în folosul comunității, de a atrage lângă el o echipă de oameni pregătiți și de a recunoaște când greșește.

În încheiere, stimați buhușeni, vă asigur că mă voi lupta cu toate puterile, alături de echipa pe care o voi conduce, numai în interesul locuitorilor. Nu va fi ușor să reconstruim, însă sunt sigur că împreună cu voi vom reuși să aducem orașul Buhuși pe drumul pe care ni-l dorim cu toții.” a transmis Doru Vinca, Candidat PMP pentru Primăria Orașului Buhuși

Comandat de Partidul Miscarea Populara – Filiala Bacau – realizat de Anbamedia SRL – COD Mandatar :21200020

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here