Doru Vinca, candidat Alianta Dreapta Unita pentru Primaria Buhusi : De 20 de ani, aceiași oameni administrează orașul pentru propriul lor beneficiu, ignorând nevoile buhușenilor

2

Doru Vinca, consilier local din partea PMP, candidează anul acesta pentru funcția de primar al orașului Buhuși, reprezentând Alianța Dreapta Unită (USR-PMP-FD). Doru Vinca a fost ales consilier local în 2020 din partea PMP și, împreună cu Mihalcea Spiridon (PMP), au rămas singurii opozanți ai administrației PSD:

Candidez la Primăria Buhuși pentru că m-am săturat de stagnare și neglijență. Orașul nostru merită străzi, spații verzi, apă potabilă și locuri de muncă. De 20 de ani, aceiași oameni administrează orașul pentru propriul lor beneficiu, ignorând nevoile buhușenilor. Sunt născut și crescut în Buhuși și îmi doresc, la fel ca voi, un oraș modern, „eliberat” de cei care l-au adus în declin. Haideți să schimbăm viitorul împreună! Pe 9 iunie, îi lăsăm acasă pe cei ce ne-au distrus orașul și începem să construim împreună NOUL Buhuși – un oraș modern, curat și sigur!” a precizat Doru Vinca – candidat pentru functia de primar al orasului Buhusi, din partea ADU – Alianta Dreapta Unita (USR-PMP-FD)

Pe 9 iunie, buhusenii vor avea de ales intre Doru Vinca (Alianta Dreapta Unita), Vasile Zaharia (PSD – primar 8 ani), Ionel Turcea (PNL, fost PSD, primar 16 ani) si AUR.

Comandat de Alianta Dreapta Unita Bacau, pentru Anbamedia SRL, CMF: 21240022

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.