Doi tineri de 23 si 24 de ani, cercetati pentru viol cu o minora

0

Doi tineri de 23 şi 24 de ani din judeţul Vrancea au întreţinut raporturi sexuale cu o minoră de 16 ani, împotriva voinţei acesteia, iar acum sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

La data de 02 iulie a.c., în jurul orei 10.00, la sediul Postului de Poliţie Letea Veche s-a prezentat o minoră de 16 ani, din judeţul Neamţ, care a sesizat faptul că în cursul nopţii a fost victima unui viol, comis pe raza localităţii, de către doi tineri.
Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 01 iulie a.c., minora împreună cu doi tineri de 23 şi 24 de ani, din judeţul Vrancea, pe care i-a cunoscut în aceeaşi zi pe raza judeţului Neamţ, s-au cazat la o pensiune din comuna Letea Veche.
În cursul nopţii, prin constrângere, cei doi au întreţinut raporturi sexuale cu minora în cauză. A doua zi dimineaţă, fata a părăsit pensiunea sărind pe geamul camerei şi s-a prezentat la unitatea de poliţie pentru a reclama faptele.
Minora a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe Bacău pentru îngrijiri medicale și prezentată Serviciului de Medicină Legală Bacău în vederea expertizării medico-legale.
Față de cei doi tineri s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propinere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.