Doi tineri au fost retinuti, dupa ce au dat mai multe spargeri in Bacau, Galati si Vrancea

0

Doi tineri cu vârstele de 19 și 23 de ani, din județul Vrancea, au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, fiind acuzați de comiterea de furturi calificate. În cursul zilei de joi, aceștia au fost prezentați instanței de judecată pentru dispunerea măsurilor preventive.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție al județului Vrancea (IPJ Vrancea), polițiștii au fost sesizați în luna iunie cu privire la mai multe furturi din locuințe și societăți comerciale situate în localitățile Homocea și Ruginești, din județul Vrancea. În urma investigațiilor, miercuri au fost efectuate patru mandate de percheziție domiciliară la locuințele suspecților, cu scopul de a obține probe relevante în anchetă.

În urma perchezițiilor, au fost adunate dovezi împotriva unui tânăr de 23 de ani din orașul Panciu și a unui tânăr de 19 ani din comuna Păunești. De asemenea, au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri suspectate că ar fi legate de activități infracționale comise de cei doi indivizi. S-a constatat că tânărul de 23 de ani se afla deja sub control judiciar, iar cei doi sunt bănuiți și de comiterea altor trei fapte de furt în perioada mai-iunie 2023, în județele Galați și Bacău.

În consecință, s-au emis ordonanțe de reținere pentru 24 de ore pe numele celor doi tineri suspectați, aceștia fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.