Doi soti din Bacau, gasiti inconstienti cu taieturi in zona gatului


Update: Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Bacau, Catalina Paduraru, astăzi, în jurul orei 13.45, un bărbat din comuna Stănișești a sesizat prin 112, faptul că doi soți, vecini de-ai săi se află în locuință cu leziuni în zona gâtului.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, un bărbat de 38 de ani, pe fondul unui conflict spontan, ar fi provocat leziuni soției sale, în vârstă de 30 de ani, în zona gâtului, cu un cuțit, ulterior încercând să se sinucidă. La fața locului, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale desfășoară cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Cele doua persoane sunt in viata si au fost transportate la spital.


——————

Doi soti din judetul Bacau au fost gasiti astazi inconstienti, cu taieturi in zona gatului. Evenimentul s-a petrecut in comuna Stanisesti.

Un vecin a sesizat politia dupa ce si-a vazut vecinii pe jos, in locuinta. Cele doua persoane au semne vitale, insa sunt inconstienti.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentA fost finalizat proiectul „Bacau Smart County”, implementat de Consiliul Judetean Bacau. Obiectivul general vizeaza simplificarea procedurilor administrative si reducerea birocratiei pentru cetatenii Bacaului
Articolul urmatorMinistrul Sportului, Eduard Novak, a prezentat autoritatilor locale din Bacau „Strategia Nationala pentru Sport” si a premiat campionii Bacaului

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.