Doi politisti bacauani au salvat un barbat de la inec. Acesta ar fi incercat sa se sinucida


Pe 27 august, doi agenti de politie din cadrul Sectiei 5 Politia Rurala Racaciuni (IPJ Bacau) au intervenit pentru a salva viata unei persoane care a incercat sa se sinucida. Politistii au fost chemati prin apel la 112, unde s-a anuntat ca un barbat incearca sa se arunce in lacul Racaciuni.

Ajunsi la fata locului, agentul Anusca Razvan s-a aruncat in apa si l-a adus la mal pe barbat, reusind astfel sa-i salveze viata. In ajutor i-a sarit colegul sau, Mertic Denis.

Colegii noștri s-au deplasat de urgență la fața locului, observând că tânărul în cauză se aruncase chiar atunci în lac.Aceștia au intrat în lac pentru a scoate tânărul și pentru a-i acorda primul ajutor până la sosirea echipajelor de salvare a ISU Bacău. Colegul nostru Anusca Razvan și-a riscat viața pentru a doua oară în acest an în vederea scoaterii din apă a persoanelor aflate în pericol de înec. Intervenția promptă și profesionistă a colegilor noștri a făcut posibilă evitarea unei tragedii și salvarea unei vieți omenești.” a anuntat sindicatul de Politie – Sidepol

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.