Doi minori au agresat un barbat. Unul dintre ei a fost retinut pentru 24 de ore

0

        Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Onești au identificat doi tineri, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu. Unul dintre ei a ajuns în Arestul I.P.J.Bacău.

        La data de 02 iunie a..c, în jurul orei 08.00,  polițiștii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către un bărbat, din comuna Berzunti, cu privire la faptul că, l-a găsit lovit în locuinţă pe un vecin.

        Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit faptul că, bărbatul de 47 de ani ar fi avut o altercație, în seara zilei de 01 iunie a.c., în jurul orei 22.00, cu doi tineri, ambii de 17 ani, când, pe fondul consumului de alcool ar fi adresat cuvinte jignitoare acestora.
       În acest context, cei doi minori ar fi distrus poarta de acces în curtea bărbatului, ar fi pătruns fără drept în locuința acestuia si l-ar fi agresat.

        In dimineața zilei de 02 iunie a.c., bărbatul a fost trasportat la spital pentru îngrijiri medicale.

        Ca urmare a probatoriului admnistrat, unul din cei doi minori, de 17 ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J Bacău.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.