Doi jandarmi i-au acordat primul ajutor barbatului lovit violent pe o trecere de pietoni din judetul Bacau

0

Doi jandarmi care se îndreptau miercuri după-amiază spre serviciu au intervenit pentru a salva viața unui bărbat, victimă a unui accident rutier.
La ora 14.00, în timp ce se deplasau pe Drumul Național E85 din județul Bacău, jandarmii au observat un bărbat care a fost lovit de un autoturism la trecerea de pietoni de la ieșirea din localitatea Sascut.


foto : ziaruldebacau.ro

Plutonierul adjutant șef Teletin Tudorel și plutonier adjutant Blănaru Ionel au acționat imediat și au acordat primul-ajutor bărbatului care sângera abundent în zona capului, încercând să reducă sângerarea și să evite blocarea căilor respiratorii.Deoarece exista riscul provocării unor daune suplimentare, bărbatul nu a fost mutat până la sosirea unei echipaj medical, care i-a acordat îngrijirile medicale de specialitate, după care l-a transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor. De asemenea, jandarmii au supravegheat zona pentru a nu se produce alte incidente și au apelat serviciul 112 pentru a anunța evenimentul rutier.” au transmis jandarmii

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.