Doi jandarmi bacauani si-au unit destinele


Ieri a fost o zi specială pentru doi jandarmi băcăuani, care și-au spus „DA” pentru totdeauna. Este vorba despre Evelina si Mihai, doi jandarmi de la IJJ Bacau, care au ales sa-si uneasca destinele.

Evelina și Mihai sunt doi jandarmi băcăuani pasionați de ceea ce fac, așa că în ziua cea mai importantă din viața lor au ales să îmbrace costumele care îi definesc! S-au cunoscut în urmă cu șapte ani, iar visul lor de a îmbracă uniforma bleu-jandarm i-a unit și mai mult, ambii absolvind în anul 2018 Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ” Petru Rareș ” din Fălticeni.

Mihai este o fire disciplinată, corectă și este pasionat de tot ceea ce înseamnă Jandarmerie, iar Evelina este o persoană răbdătoare, dinamică, veselă și îi place să privească viața cu optimism, reușind să depășească cu brio dificultățile inerente unei meserii preponderent bărbătești și chiar să rezolve situații delicate . Dorința lor a fost ca, într-o zi atât de specială pentru ei, să poarte hainele pe care le prețuiesc atât de mult.” au transmis reprezentantii Jandarmeriei

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.